2015. szeptember 11., péntek

Tanítványok a hastáncról.....amiért érdemes..... :)

Szalai Mara:

"Engem a pillanatnyi hangulatom vezetett a "bónusz" workshopra, amikor elmaradt egy előadás, majd vitt tovább a flow, és estére olyan erőssé vált a csapatszellem, hogy már nem volt kérdés a maradásom. Ráadásul nagy önismereti tapasztalást nyújtott az élmény, hiszen kipróbálhattam milyen szerepelni, előadni, megnyílni minden felmerülő gátlás és kétség ellenére sok sok ember előtt. Úgy érzem ez a bátorságpróbák egyik legjava, amit sikerült mindannyiunknak teljesíteni, és öröm volt megélni minden pillanatot amiben olya nagy szeretettel és lelkesedéssel bátorítottuk egymást. Bizonyos szempontból mélyebbre mentünk, mint ahogy ezt egy elméleti önismereti workshopban tapasztalni lehet. Hiszen a gyakorlatban rejlik a valódi önismeret, és ezt az élményt mi soha nem felejtjük el, mert nem csak úgy beszélgettünk róla, hanem meg is éltük! <3Kajtár Klára:

"Én úgy kerültem a csoportba, hogy nem akartam magamban áskálni, ezért nem mentem a többi ws-ra, azt gondoltam, hogy érezni szeretném a táncot, a zenét. Mivel hastáncon még nem voltam, vonzott a nőiességnek ez a fajta bevállalása és átélése. Ezért volt az, hogy amikor kellett gyakorolni a koreográfiát, minden idegszálam tiltakozott, mivel valami szabad átélésre áhítoztam, ehhez képest itt ismét szabályok voltak. De hála nektek és magamnak is, nem adtam fel, a végén megkaptam azt az érzést amire vágytam. Jó volt együtt dolgozni, ahogy Ildi mondja, annyira másak voltunk, és mégis összeállt egy csapat, ahol biztattuk egymást, egy pillanatra sem zavart hogy nagyrészt fiatalabbak voltatok. Sikerült elérni azt, hogy ne hasonlítsam magam senkihez, ne akarjam a nézőket sem megnyerni, magamnak, magamért, örömmel átéltem a női energiák csodálatos megnyilvánulását. Köszönöm Nektek! Ehhez kellett a ti támogatásotok is. Na, sajnálom, ennél rövidebben nem tudtam :)"

Bedő Vera:

"Szia Viki!
Nem emlékszem hogyan keveredtem bele ebbe az őrületbe de mikor ott voltam már nem tudtam elszakadni. Nagyon élvezem az erőt, amit egymásnak adtunk. Szuper volt már a tanulás is. A ruhák válogatása, az izgalom, hogy tényleg megcsináljuk. Az egész úgy kapott el, mint egy örvény. Aztán tényleg megcsináltuk és szerettük egymást, nem volt verseny, hanem csak tiszta élvezet. Köszönöm mindenkinek a felszabaditó élményt <3"


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése