2014. augusztus 20., szerda

Nivea Nap 2014 Szeged

2014. május végén került megrendezésre a Nivea Nap Szegeden. A Nivea Nap egy ingyenes sportnap, ahol mindenki számára lehetőség nyílik különféle sportágak kipróbálására. A hastánc mellett véleményem szerint tökéletes kiegészítő sportág a Body Art.

A bodyART™ mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel, amelyhez több speciális légzés technikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között.
A bodyART™ a tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniája.
A bodyART™ sikere abban rejlik, hogy az említett mozgásrendszer alkalmazása, olyan teljes és összetett edzést nyújt, amely hatás csak ezzel a rendszerrel érhető el.
A statikus és dinamikus erőelemekkel tarkított mozgásanyag bőven tartalmaz nyújtó és lazító gyakorlatokat, amelyek pozitívan hatnak a rövidülésre és gyengülésre, hajlamos izmokra, az egész emberi test izmai, ízületei számára. Minden gyakorlat kontrolált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A bodyART™ edzéssel fejlődik a hajlékonyág, erő – és nem utolsó sorban állóképesség, kitartás, egyensúlyérzék, stabilitás, türelem, tudatosság, olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai!
Ilyen tudatos, pontos, minden részletre odafigyelő, teljes edzést kínál a bodyART™ koncepció, amely Robert Steinbacher és Alexa Lé közös és többévi munkájából született meg.

Nivea Day 2014


A Body Art révén még jobb táncossá válhattam. Rengeteget javított álloképességemen, kitartásomon, egyensúlyérzékemben, kéz és lábmozdulataim tudatosabbá válltak.
Köszönet illeti 2 Body Art edzőmet: Bús Mirellát és Szűcs Ákost, akik a 2 év Body Art edzéseim alatt mindig figyelemmel kisértek és szaktudásukkal, hittükkel, energiájukkal támogattak és inspiráltak!

Ákossal és Mirivel-Fitbalance 2014

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése