2014. augusztus 20., szerda

Bemutatkozás

 "Csak azt veszíted el, amit megtartasz magadnak.
Amit átadsz, az örökké a tied marad."
(szabad fordítású idézet a Koránból- Nieto Mercedes) 

Orientális táncot 2010-ben kezdtem el tanulni Aisha-tól, aki sok ismerettel és az orientális tánc szépségével ismertetett meg.Kora gyerekkorom óta a tánc és színpad szerelmese vagyok. Modern táncot, társas táncot és latin táncokat tanultam.
A hastánchoz kezdetben az arab világ sokszínűsége, a gyönyörű, kecses mozdulatok- maga a nőiség misztériuma vonzott. Hitvallásom szerint, a tánc több mint mozdulatok rendezett sorrendisége, mint az élet, nagyon mély és sokrétű lehet.  
Az Aisha hastánc fellépő csoport tagjaként lehetőségem nyílt számos fesztiválon, hastáncgálán, rendezvényen fellépni. 2011-ben a Ras-el Sena Nemzetközi Hastáncversenyen haladó kategóriában 3. helyezést értem el duett társámmal, Mészáros Diánával.
 2012 júniusában az első Országos Szegedi Hastáncversenyen felnőtt haladó kategóriában ezüst minősítést kaptam, majd a 2014-es évi Gyöngyösi Hastáncversenyen profi kategóriába ezüst minősítést szereztem.
2013-ban sikeresen elvégeztem az Aziza Art Mozgásműhely komplex hastáncoktatói tanfolyamot. Így orientális folklór, showhastánc és bellyfit mozgástréning oktató lettem. 2011 óta tanítok Szegeden az X-treme tánciskolánál és a Hypnology Dance Stúdióban.

Különösen büszke vagyok a Sayyadina Bellydance haladó csoportomra, amelynek lehetősége nyílt bemutatkozni a 2014-es Gyöngyösi Hastáncversenyen és amely profi kategóriában bronz minősítést szerzett.
Rendszeresen  járok workshopokra és továbbképzésekre olyan neves műveszekhez mint: Nieto Mercedes, Brebán Katalin, Székely Maya, Kecskeméti Anett, Daróczi Krisztina.

A Sayyadina Bellydance Csoport rendszeresen vállal fellépéseket rendezvényeken, születésnapokon.  
Elérhetőség: Wittmann Victoria- +36304901410 / victoriawittmann1@gmail.com 

Gyöngyösi hastáncverseny 2014

Sayyadina Bellydance haladó csoport 

Ras-El-Jena hastáncversenySquash Club Szeged 2012

I.Nemzetközi Hastánc Gála Szeged 2012

I.Szegedi Hastáncverseny
2012. szeptemberében lehetőségem nyílt elutazni Egyiptomba, ahol a Kahenától, a 2010-es Miss Hastánc Hungary-től tanulhattam, illetve közelebbről is megismerkedhettem az arab kultúrával.
2013-ban részt vettem több híres táncosnő workshopjain, mint Nieto Mercedes,  Brebán Katalin, Kahena


Merci WS
Egyiptom 2012


Brebán Kati WS
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése